NL | EN

Onze werkwijze

Primaire tabs

Allereerst komen wij bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Na dit gesprek lopen wij graag even met u door de woning die u aan wilt bieden om zo alvast een idee en gevoel van de woning te krijgen. Wanneer wij overgaan tot een samenwerking zullen wij de volgende punten doorlopen.
 

 1. Wij plannen een afspraak met u in voor een fotoreportage en een 360 graden virtual reality video
  Zorg er altijd voor dat u de woning in een nette en opgeruimde staat verkeerd. Dit zorgt ervoor dat wij mooie foto’s kunnen maken. De foto’s zijn namelijk de eerste indruk die de woningzoekende van u woning krijgt.

  Wat is een 360 graden virtual reality video?

 2. Marketingplan.
  Iedere woning is anders en iedere woning heeft ook zijn eigen doelgroep qua woningzoekende. Daarom vinden wij het belangrijk dat wij eerst gaan kijken voor welke doelgroep de woning geschikt is. Zo kunnen wij gericht een plan van aanpak maken om deze doelgroep goed kunnen gaan bereiken zodat wij uw toekomstige koper of huurder snel zullen vinden.
   
 3. Aanmelden van uw woning.
  Wij zullen uw woning aanmelden bij diverse platforms waarvan, voor u waarschijnlijk, de bekenste Funda en Jaap zullen zijn maar er zijn er nog veel meer. Maar onderschat ook de grote social media-kanalen niet. Hierbij moet u denken aan Facebook, Twitter en Instagram.
   
 4. Aanvraag bezichtiging
  Wanneer wij uw bezichtigingsaanvraag binnenkrijgen, zullen wij uw woning met deze geïnteresseerde gaan bezichtigen. Wanneer de geïnteresseerde uw woning daadwerkelijk wilt huren of kopen, zullen wij deze kandidaat eerst gaan screenen. Wanneer de kandidaat door de screening  is gekomen, zullen wij deze aan u voorstellen waarna u de keuze maakt of deze voor u de juiste partij zal zijn.
   
 5. Afwikkeling
  Nadat wij voor u de juiste partij hebben gevonden zullen wij namens u optreden om zo alles van a tot z voor u te verzorgen.
   

Wat kost onze dienstverlening u als woning eigenaar.
De kosten die wij in rekening zullen brengen, worden met u persoonlijk besproken bij het kennismakingsgesprek.

Waarom zou ik als woningeigenaar voor jullie kantoor gaan kiezen?
Wij vinden dat uw woning verkopen of verhuren meer is dan alleen maar het invoeren van uw woning en afwachten tot er een bezichtigingsaanvraag binnenkomt. Uw woning is onze prioriteit en moet dagelijks de optimale aandacht krijgen die ervoor moet zorgen dat uw toekomstige huurder of koper snel zal worden gevonden. Leegstand kost geld!